Aangepaste groepsaccommodatie

De aangepaste groepsaccommodatie op Landgoed Kolhoop biedt haar gasten de unieke mogelijkheid om te genieten van de natuur en het buitenleven, zelfs voor mensen met beperkingen. Onze groepsaccommodatie is speciaal ontworpen voor gehandicapten en zorgroepen, zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van de rust en de schoonheid van ons landgoed.

Aangepaste vakantieboerderij

Onze aangepaste vakantieboerderij beschikt over een invaliden badkamer, volledig uitgerust met de meest recente en moderne voorzieningen. Het is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn en comfort bieden voor gasten met beperkingen. Bovendien zijn er in de accommodatie hoog/laag bedden beschikbaar, zodat gasten met beperkingen comfortabel kunnen slapen en optimaal kunnen genieten van hun verblijf.

Aangepaste groepsaccommodatie

Het doel van onze aangepaste groepsaccommodatie is om gasten met beperkingen en zorgbehoevenden een ontspannen en comfortabele vakantiebeleving te bieden. Onze accommodatie is uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om te garanderen dat gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun verblijf op Landgoed Kolhoop. Wij zijn trots op onze aangepaste vakantiehuis en het belang dat wij hechten aan de ervaring van onze gasten, ongeacht hun beperkingen of zorgbehoevendheid.

aangepaste badkamer van groepsaccommodatie
aangepaste badkamer van groepsaccommodatie
Scroll naar boven