Groot vakantiehuis voor meerdaagse teambuilding

Landgoed Kolhoop beschikt over een groot vakantiehuis voor meerdaagse teambuilding waardoor het een perfecte locatie in Twente voor een personeelsuitje of teambuilding is. Met 11 slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groep van maximaal 24 personen, De verbouwde boerderij biedt een grote gezamenlijke ruimte waar u met uw team samen kunt zijn en elkaar beter kunt leren kennen.

Groot vakantiehuis met plenaire zaal

De plenaire zaal op de zolder van het groot vakantiehuis is een ideale plek voor vergaderingen of presentaties. Hier kunt u uw teamleden op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen of plannen bespreken. Buiten is er ook voldoende ruimte voor teambuilding activiteiten, zoals een potje voetbal of een wandeling door de prachtige omgeving van Twente.

Groot vakantiehuis met ruimte voor aktiviteiten

Met de teambuilding activiteiten die via buitenbusiness.nl worden aangeboden, kunt u uw personeelsuitje nog effectiever maken. U kunt kiezen uit een groot aanbod van activiteiten, zoals een escape room, een GPS-tocht of een boottocht. Zo zorgt u ervoor dat uw teamleden samenwerken en plezier hebben, en dat is precies waar een personeelsuitje om gaat. Kortom Landgoed Kolhoop biedt u een groot vakantiehuis in Markelo met ruimte voor aktiviteiten en is zo de perfecte locatie voor een onvergetelijk personeelsuitje of teambuilding.

Scroll naar boven