Familie accommodatie

Een grote familie accommodatie voor uw verjaardag, 40 jaar huwelijk , 25 jaar jubileum bruiloft of partij . Groepsaccommodatie Landgoed Kolhoop is van alle gemakken voorzien. voldoende ruimte voor iedereen om te overnachten . Door de vele kamers hebben uw gasten ook nog hun eigen privacy tijdens uw familie feest. Het vakantiehuis ook geschikt voor mensen die iets minder goed ter been zijn doordat er 6 slaapkamers met eigen badkamer op de benedenverdieping bevind.

Vakantiehuis voor kleinere groepen

De familie accommodatie is ook geschikt voor groepen tot 12 tot 14 personen. Men heeft dan de beschikking over 6 slaapkamers op de benedenverdieping met eigen badkamer. Het is mogelijk om 1 extra kamer op de boevenverdieping bij te huren. Uiteraard heeft men en gezellige woonkamer, volledige keuken en een mindervalide toilet en douche voorziening. De bovenverdieping wordt niet aan een andere groep verhuurd zodat u een exclusief verblijf heeft.

Familie accommodatie in overijssel

De groepsaccommodatie is gelegen in de provincie Overijssel. Het fraaie Twente, gelegen tussen de Regge en de Dinkel. Markelo . Het coulisselandschap,, een prachtig afwisselend landschap, van rustieke houtwallen tot klaterende beekjes en  van uitgestrekte bossen tot vruchtbare akkers. Kom de vakantieboerderij op het gelijknamige landgoed Kolhoop bezoeken en beleef het zelf.

begane grond
Plattegrond begane grond
Scroll naar boven