groepsvakantiehuis

Landgoed Kolhoop, gelegen in Twente, is een prachtig groepsvakantiehuis . De accommodatie biedt plaats aan 28 personen, waaronder 4 kinderen, en bestaat uit een verbouwde boerderij met 11 slaapkamers. Deze unieke locatie biedt groepen de mogelijkheid om samen te komen en te genieten van de prachtige omgeving van Twente.

groepsvakantiehuis exclusief voor uw groep

Een van de grootste voordelen van Landgoed Kolhoop is de ruime opzet en het groepsvakantiehuis exclusief voor uw groep. Met 11 slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen, waardoor iedereen zijn eigen privéruimte heeft. Hierdoor kunnen groepen zich echt thuis voelen en ongestoord genieten van hun vakantie.

groepsvakantiehuis met faciliteiten

Daarnaast is Landgoed Kolhoop een groepsvakantiehuis met faciliteiten voor groepen. Er zijn bijvoorbeeld een grote woonkamer, een keuken met professionele apparatuur en een buitenruimte met terras. Hierdoor is het een ideaal voor groepen die willen koken en eten samen. Er zijn ook een grote tuin voor ontspanning. Kortom, Landgoed Kolhoop biedt alles wat groepen nodig hebben voor een onvergetelijke vakantie in Twente.

Scroll naar boven