Groepsaccommodatie midweek juni op Landgoed Kolhoop

Bent u op zoek naar een rustige en ontspannen midweek weg in juni? Dan is onze groepsaccommodatie op Landgoed Kolhoop de perfecte keuze! Onze accommodatie is speciaal ontworpen voor groepen die niet meer aan het arbeidsproces deelnemen en biedt voldoende ruimte om samen te zijn, bijvoorbeeld voor gezamenlijk bezoek en eten. Onze ruime kamers, grote woonkamer, en volledig uitgeruste keuken zorgen ervoor dat uw verblijf comfortabel en gezellig zal zijn. En als u wilt ontspannen in de natuur, dan zijn er tal van prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving van ons landgoed.

Geniet van de prachtige omgeving tijdens uw groepsaccommodatie midweek juni

Bij Landgoed Kolhoop bieden wij niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook een prachtige omgeving om te verkennen. Onze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtige landelijke omgeving die ideaal is voor wandelen, fietsen en het verkennen van de natuur. Geniet van de schilderachtige uitzichten en rustige wandelingen, of verken de omliggende dorpen en steden voor lokale bezienswaardigheden en evenementen. Of u nu een rustig en ontspannen verblijf wilt of juist avontuur en verkenning zoekt, bij Landgoed Kolhoop vindt u het allemaal!

onderverdieping

Haal herinneringen op tijdens uw midweek op Landgoed Kolhoop

Op Landgoed Kolhoop kunt u genieten van de rust en stilte van het platteland en het samenzijn met uw vrienden en familie. Er zijn veel activiteiten en evenementen in de omgeving, zoals bezoeken aan historische bezienswaardigheden, lokale markten, en sportevenementen. Maar u kunt ook genieten van de prachtige faciliteiten van onze groepsaccommodatie, zoals de nieuwe BBQ, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden en gezellig samen kunt eten. Maak herinneringen en geniet van een onvergetelijke midweek op Landgoed Kolhoop.

Beschikbaarheid onderverdieping

Scroll naar boven