Vakantiehuis met 6 slaapkamers

Het vakantiehuis op landgoed Kolhoop heeft 6 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om in de midweek te verblijven voor groepen van 12 tot 14 personen. Dit is de ideale optie voor bijpraat midweken en zakelijke bijeenkomsten. Met 6 slaapkamers op de benedenverdieping, kunnen groepen comfortabel verblijven. Ze genieten van alle faciliteiten die het landgoed te bieden heeft.

Vakantiehuis voor mindervaliden

De badkamer voor mindervalide personen is ook inbegrepen bij het verblijf. Hierdoor is het vakantiehuis ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Zo kan iedereen comfortabel genieten van hun verblijf. Voor groepen die nog groter zijn, is er de mogelijkheid om een zevende slaapkamer bij te boeken. u kunt hier kijken naar de mogelijkheden en prijzen.

Vakantiehuis met 6 slaapkamers tussen de Regge en Dinkel

Met de mooie ligging tussen de rivieren Regge en Dinkel, in het mooie Twentse land. Het vakantiehuis op landgoed Kolhoop biedt een unieke en rustgevende ervaring voor groepen die willen ontspannen . Of je nu op zoek bent naar een gezellige vakantie met vrienden of een zakelijke bijeenkomst, dit vakantiehuis met 6 slaapkamers biedt alles wat je nodig hebt.

vakantiehuis met  6 slaapkamers
coulissen landschap
Scroll naar boven