Vakantiehuis 12 tot 14 personen

Vakantiehuis op landgoed Kolhoop biedt de unieke mogelijkheid om in de midweek te verblijven voor groepen van 12 tot 14 personen. Dit maakt het perfect voor een groepsverblijf voor een midweek met een grotere groep. Uiteraard heeft men toegang tot alle faciliteiten op het landgoed, zoals de tuin en de speelmogelijkheden.

vakantiehuis met aangepaste voorzieningen

De benedenverdieping van het vakantiehuis is speciaal ingericht voor groepen van 12 tot 14 personen met aangepaste voorzieningen . Er zijn 6 slaapkamers beschikbaar op de benedenverdieping, waardoor iedereen een eigen slaapkamer heeft. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een hoog/laag bed te plaatsen en er is een badkamer beschikbaar voor mindervalide personen.

Vakantiehuis 12 tot 14 personen voor een midweek

De groepsaccommodatie op landgoed Kolhoop is een geweldige optie voor groepen die op zoek zijn naar een midweek verblijf. Het landgoed is gelegen in het mooie Twentse land, tussen de rivieren Regge en Dinkel, waardoor er veel te zien en te doen is in de omgeving. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur, het is hier allemaal mogelijk. Dus waarom een verblijf boeken in het vakantiehuis met 6 slaapkamers op de begane grond voor een midweek op landgoed Kolhoop?

vakantiehuis voor gezamenlijk diner
Scroll naar boven