Kampeerboerderij

De kampeerboerderij op Landgoed Kolhoop is een unieke accommodatie die zich uitstekend leent voor groepen die op zoek zijn naar een rustige en privé omgeving. Met 11 slaapkamers is deze accommodatie uitermate geschikt voor zorginstellingen of speciale scholen die een midweek of weeeknd willen organiseren voor hun groep.

Kampeerboerderij met eigen slaapkamers

De kampeerboerderij biedt de mogelijkheid voor personen om een eigen kamer te hebben binnen de groep. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor personen die behoefte hebben aan privacy of een eigen ruimte. Bovendien, de groep kan samenkomen in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de grote keuken en eetkamer, waar men gezamenlijke maaltijden kan nuttigen of activiteiten kan organiseren.

Kampeerboerderij voor mindervaliden

De kampeerboerderij is ook geschikt voor groepen die bestaan uit mindervalide personen. Er is een aangepast toilet en douche voorziening aanwezig, zodat iedereen comfortabel kan verblijven. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor groepen met mindervalide leden, die vaak speciale aandacht vereisen. Bovendien, de accommodatie is omgeven door een prachtig coulissenlandschap, waar men kan genieten van wandelingen of ontspannen in de buitenlucht.

In samenvatting, de kampeerboerderij op Landgoed Kolhoop is een unieke accommodatie die zich uitstekend leent voor groepen die op zoek zijn naar een rustige en privé omgeving. met 11 slaapkamers, een aangepast toilet en douche voorziening, en een prachtig coulissenlandschap biedt deze accommodatie veel mogelijkheden voor zorginstellingen of speciale scholen, maar ook voor groepen met mindervalide leden. De rustige omgeving en privé kamers bieden de juiste sfeer voor ontspanning en concentratie.

Scroll naar boven