Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

De groepsaccommodatie op landgoed Kolhoop in Twente is een rolstoelvriendelijk vakantiehuis. Met 11 slaapkamers en 24 bedden is er voldoende ruimte voor groepen. Er kan een kamer met een hoog laag bed worden ingericht, waardoor ook mensen met een beperking comfortabel kunnen verblijven. Daarnaast is er ook een rolstoelvriendelijke badkamer aanwezig, waardoor gasten met een beperking optimaal kunnen genieten van hun verblijf.

vakantiehuis en Twentse rolstoelvierdaagse

Het rolstoelvriendelijke vakantiehuis is bijzonder geschikt voor groepen die deelnemen aan evenementen zoals de Twentse Rolstoelvierdaagse in Delden. Hierdoor kunnen ze gebruik maken van de aangepaste faciliteiten, terwijl ze toch samen met hun groep kunnen verblijven. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Het verblijf in het rolstoelvriendelijke vakantiehuis op landgoed Kolhoop in Twente biedt niet alleen comfort, maar ook de mogelijkheid om volop te genieten van de omgeving. Er zijn vele recreatiemogelijkheden in de buurt, waar gasten kunnen genieten van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Hierdoor is het vakantiehuis de perfecte locatie voor een groep vakantie of evenement.

rolstoelvriendelijk vakantiehuis
Kamer met hoog laag bed is mogelijk

Scroll naar boven