Familie Groepsaccommodatie

Wanneer u zoekt naar een familie groepsaccommodatie die groot genoeg is voor uw gehele familie en ook nog eens privacy geeft op de momenten dat u dat u zich even wilt terug trekken, heeft de vakantieboerderij op Landgoed Kolhoop de ideale plek voor u. Met 28 bedden verdeelt over 11 slaapkamers is er slaapplek voor 24 volwassenen en 4 kinderen. De keuken is van alle gemakken voorzien om voor uw groep een maaltijd te bereiden .

Vijf heuvels in Markelo

De familie groepsaccommodatie in Markelo is omringd door vijf heuvels namelijk:

  • De Hulpe
  • Kattenberg (met vlak ernaast de Dingspelerberg)
  • Herikerberg
  • Friezenberg
  • De Markelose Berg (Markelerberg)

Vanaf het vakantiehuis is met de fiets een beklimming van de Markelose berg de moeite waard. Maar het leent zich er ook voor om een wandeling rondom deze heuvels te maken of de Tichelroute te wandelen Dit kunt u ontdekken tijdens een verblijf op Landgoed Kolhoop waar u met de hele familie kan verblijven.

Familie Groepsaccommodatie voor minder validen

Als u een familie reünie organiseert op ons landgoed in Twente en er is binnen de familie een mindervalide of invalide persoon die ook graag mee wil. De vakantie accommodatie biedt de mogelijkheid om op een kamer een hoog laag te plaatsen. Uiteraard is hiervoor ook een mindervaliden of invaliden badkamer voor aanwezig. Zo kan de hele familie genieten van onze vakantieboerderij op Landgoed Kolhoop.

hoog/laagbed mindervaliden accommodatie 6 slaapkamers begane grond
Scroll naar boven