Boerderij overnachting

De vakantieboerderij landgoed Kolhoop biedt een unieke boerderij overnachting aan voor vriendengroepen, familiereünies of bedrijfsuitjes. Of u nu komt in de zomer, herfst of voorjaar, de boerderij biedt altijd een comfortabele en rustige plek om te verblijven. Met 11 slaapkamers, een grote gezamenlijke ruimte en een prachtig uitzicht op het Twentse landschap, is de vakantieboerderij landgoed Kolhoop de perfecte plek voor een ontspannen groepsuitje.

vakantieboerderij en de omgeving verkennen

Met de boerderij overnachting kunt u ook de omgeving verkennen. Twente is een prachtige regio met vele mooie wandel- en fietsroutes. Er zijn vele leuke dorpen en steden te bezoeken en er is altijd wel iets te doen voor jong en oud. Op de website www.visittwente.nl kunt u veel informatie vinden over de mogelijkheden in de omgeving.

Boerderij overnachting en trainingen

Maar ook binnen de boerderij zelf is er genoeg te doen. Er is een groot erf met veel speelmogelijkheden voor kinderen en een overdekte speelruimte. Ook is er een plenaire ruimte op de zolder, waar u met uw groep een vergadering of training kunt houden. Kortom, de vakantieboerderij landgoed kolhoop biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd groepsuitje.

Boerderij overnachting
Boerderij koeien
Scroll naar boven