Zomerkamp accommodatie

De zomerkamp accommodatie op landgoed kolhoop is uitermate geschikt voor zomerkampen. De accommodatie biedt tien twee persoonsslaapkamers en een vierpersoonsslaapkamer. Hierdoor is er ruimte voor groepen tot 24 volwassenen . De zomerkamp accommodaie is ideaal omdat er veel buitenruimte is voor activiteiten. Het grasveld biedt de mogelijkheid om zelf activiteiten te organiseren, maar ook om activiteiten te laten organiseren door een bedrijf zoals www.uniekeuitjes.nl.

Zomerkamp accommodatie buitenaktiviteiten

Het ruime grasveld van zomerkamp accommodatie biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een voetbaltoernooi organiseren of een survivaltocht door de omgeving. Ook kunt u buitenlessen geven, zoals fotografie of natuurkunde. Maar wilt u niet zelf de activiteiten organiseren, dan kunt u hiervoor ook professionele hulp inschakelen. Bijvoorbeeld via www.uniekeuitjes.nl kunt u diverse activiteiten boeken die speciaal op maat gemaakt zijn voor jongeren.

Recreatieplassen in de buurt van de vakantieboerderij

Naast de mogelijkheden die de zomerkamp accommodatie biedt op eigen terrein, biedt de omgeving ook veel recreatiemogelijkheden. Zoals het Lageveld en het Grasbroek, waar u heerlijk kunt zwemmen in de recreatieplassen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden. Of het nu gaat om sporten, spelen of ontspannen, de accommodatie op landgoed Kolhoop biedt een perfecte uitvalsbasis voor een geslaagd zomerkamp.

Pannenkoeken na de activiteiten

Als u met uw groep pannenkoeken wilt eten maar geen zin heeft om zelf te bakken kunnen wij ze voor u bakken. Klik hier voor meer informatie.

zomerkamp activiteit
Aktiviteiten die mogelijk zijn rondom de boerderij
Scroll naar boven