midweek zomervakantie in groot vakantiehuis in Twente

Midweek zomervakantie in groot vakantiehuis in Twente

Kom genieten van een midweek zomervakantie in ons grote vakantiehuis op Landgoed Kolhoop in Twente . Onze accommodatie biedt plaats aan maximaal 24 volwassenen en vier kinderen. U kunt verblijven op zes ruime slaapkamers op de benedenverdieping, elk voorzien van een eigen badkamer, en op vier tweepersoonsslaapkamers op de bovenverdieping. Daarnaast zijn er op de benedenverdieping twee ledikanten en twee kinderbedjes beschikbaar. Onze accommodatie is op basis van zelfverzorging, dus u kunt zelf uw maaltijden bereiden in onze volledig uitgeruste keuken. De ruime eetkamer biedt plaats aan alle gasten.

Groot vakantiehuis met speeltuin en ruimte voor kinderen

Ons grote vakantiehuis biedt ook veel mogelijkheden voor kinderen. Buiten is er een groot terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het coulissen landschap van Twente en waar de kinderen kunnen spelen in de speeltuin met zandbak, trampoline en speeltoestel. Op het erf is er ook een skelterparcours waar de kinderen kunnen rondrijden op onze aanwezige skelters. Zo kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven terwijl u kunt ontspannen en genieten van de rust.

Midweek in groot vakantiehuis met vrienden of familie

Wilt u graag een midweek verblijven in Twente met vrienden of familie samen met de kinderen? Dan is Landgoed Kolhoop de ideale vakantieboerderij voor u. Onze accommodatie biedt voldoende ruimte en privacy voor iedereen. U kunt bij ons genieten van de rust en de natuur om u heen en samen met uw gezelschap mooie herinneringen creëren tijdens uw midweek zomervakantie. We heten u van harte welkom op Landgoed Kolhoop!

Scroll naar boven