Familieverblijf in wandel- en fietsgebied

Familieverblijf landgoed Kolhoop ligt in een wandel- en fietsgebied. De vakantieboerderij is een perfecte bestemming voor een groepen die op zoek zijn naar een ontspannen accommodatie in het hart van het wandel- en fietsgebied. Met zijn prachtige natuur, uitgestrekte wandel- en fietspaden en een groot aanbod aan activiteiten. Landgoed Kolhoop biedt alles wat u nodig heeft voor een geweldig verblijf.

Herfst fietsvierdaagse in Hof van Twente

De vakantieboerderij is een uitstekende uitvalsbasis voor groepen die meedoen aan de herfst fietsvierdaagse in de gemeente Hof van Twente. Op Landgoed Kolhoop bieden wij een comfortabele groepsverblijf aan, die is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een aangename verblijf. Of u nu op zoek bent naar een groot huis voor een grote groep of voor een kleinere groep , wij hebben een geschikte accommodatie voor u. Alle kamers op de benedenverdieping hebben een eigen badkamer en zo heeft u voldoende ruimte en privacy. U kunt zich helemaal thuis kunt voelen.

Familieverblijf voor groepen met kinderen

Landgoed Kolhoop heeft genoeg te bieden op het gebied van activiteit voor de kinderen. Zo kan men gebruik maken van onze kinderspeelplaats met zandbak trampoline en speeltoestel . Laat uw verrassen door deze prachtige omgeving, vol met natuur en avontuur. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of actieve outdoor avonturen. Landgoed Kolhoop is een uitstekende bestemming voor uw volgende familieverblijf in wandel- en fietsgebied.

Herfstfiets4daagse Hof van Twente
Scroll naar boven