Accommodatie voor groepen

Landgoed Kolhoop in Markelo is een geweldige accommodatie voor groepen van zoals families , om samen te komen voor een familiebijeenkomst, zoals een familieweekend of een familiereünie. Er zijn voldoende voorzieningen voor kinderen en volwassenen en er is genoeg ruimte voor iedereen. Landgoed Kolhoop is ook een geschikte accommodatie voor groepen bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten. De groepsaccommodatie biedt voldoende ruimte voor groepen en er zijn tal van activiteiten die bedrijven kunnen organiseren,

Accommodatie voor vriendengroepen

Landgoed Kolhoop is een geweldige plek voor vriendengroepen om samen te komen voor een weekendje weg. Er is genoeg ruimte voor een vriendengroep van 10 stelletjes en er zijn tal van activiteiten die vriendengroepen kunnen doen, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en meer.

  • Een accommodatie voor vriendengroepen biedt de privéruimte die ze nodig hebben om samen te zijn en te relaxen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze lastigvallen voor andere gasten.
  • Er zijn tal van activiteiten die vriendengroepen kunnen doen, zoals wandelen, fietsen, schaatsen op de ijsbaan in Deventer of Enschede en meer. Dit biedt een geweldige kans voor vrienden om avontuur te beleven en herinneringen te maken.
  • Het huren van een groepsaccommodatie kan vaak goedkoper zijn dan het boeken van individuele kamers in een hotel of bed and breakfast. zeker als men rechtstreeks bij de aanbieder boekt.
  • Een groepsaccommodatie biedt vriendengroepen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van elkaar in een rustige omgeving.
  • Een speciaal moment delen: Vriendengroepen kunnen ook samenkomen voor specifieke gelegenheden zoals een verjaardag, afstuderen of een bijzondere verjaardag.
  • Nieuwe herinnering maken: Samenkomen in een andere omgeving en met verschillende activiteiten zorgt voor nieuwe herinneringen die voor altijd bewaard zullen worden.

accommodatie voor oudere groepen

Vakantieboerderij landgoed Kolhoop biedt u een accommodatie in Twente voor oudere groepen. denk hierbij aan een r ustige landelijke gebied, waardoor het een ideale plek zijn om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De accommodatie op de vakantieboerderij is comfortabel met 6 slaapkamers op de begane grond en een gezellige woonkamers. Er zijn ook extra voorzieningen voor mensen met speciale behoeftes zoals mindervalide toilet en douche. De vakantieboerderij is een geschikte plek voor groepsreizen, zoals familie- of vriendenweekenden, waar mensen samen kunnen eten, socializen en activiteiten ondernemen.

groepsaccommodatie 12 personen
Koeien op het landgoed
Scroll naar boven