Groepsaccommodatie voor zorggroepen

Groepsaccommodatie voor zorggroepen op landgoed Kolhoop is de perfecte plek om te verblijven. Er zijn speciale voorzieningen aangebracht om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Zo is er bijvoorbeeld een kamer met een hoog-laagbed beschikbaar, waardoor mensen met mobiliteitsproblemen zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarnaast is er ook een aangepaste douche aanwezig voor mindervaliden.

Aangepaste groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie is ook uitermate geschikt voor kinderen met beperkingen. Door de aanwezigheid van 11 slaapkamers, kan iedereen een eigen slaapkamer hebben, wat voor veel kinderen een grote verademing is. In een eigen slaapkamer kan men zich terugtrekken, wanneer men even geen zin heeft in gezelschap.

Groepsaccommodatie voor zorggroepen naar de dierentuin

Met de groepsaccommodatie op landgoed Kolhoop, biedt men een unieke kans voor zorgroepen om de omgeving van Twente te verkennen, in een veilige en comfortabele omgeving. De accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die men nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Daarnaast kan men via de site www.visittwente.nl vele uitjes vinden die geschikt zijn voor groepen met een beperking. Maar ook iets verder zoals naar Duitse Nordhorn naar de dierentuin of naar Wildlands in Emmen.

Groepsaccommodatie voor zorggroepen
Hoog laag bed
Scroll naar boven