Groepsaccommodatie 11 slaapkamers Twente

Groepsaccommodatie met 11 slaapkamers in Twente is een ideale locatie voor familiereunies, groepsweekenden, vriendenweekenden en meetings. Het is gelegen in een prachtige omgeving tussen de Regge en de Dinkel en biedt veel ruimte voor activiteiten en ontspanning. Met 11 slaapkamers, waarvan 6 op de begane grond en 5 op de verdieping, is er voldoende ruimte voor groepen tot 14 personen.

groepsaccommodatie 11 slaapkamers in Twentse Markelo

Het erf van de groepsaccommodatie met 11 slaapkamers in het Twentse Markelo biedt veel speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. De overdekte speelruimte biedt de mogelijkheid om ook bij slecht weer te spelen en te ontspannen. De locatie is daarom uitermate geschikt voor familiereunies, waarbij zowel jong als oud zich kan vermaken. Het ruime grasveld is ook geschikt voor buitenactiviteiten.

Groepsaccommodatie in Twente, tussen de Regge en Dinkel

De groepsaccommodatie is gelegen in het mooie Twentse Markelo , bekend om zijn prachtige natuur en rustige omgeving. Hierdoor is het een ideale locatie voor groepen die op zoek zijn naar ontspanning en rust. De nabijheid van de rivieren Regge en Dinkel biedt tevens mogelijkheden voor watersport en andere buitenactiviteiten. Groepsaccommodatie met 11 slaapkamers in Twente is dus een perfecte keuze voor groepen die op zoek zijn naar een verblijf in een idyllische omgeving.

Scroll naar boven