Betaalbare groepsaccommodatie

Landgoed Kolhoop is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een betaalbare groepsaccommodatie in Markelo. De accommodatie beschikt over 11 slaapkamers, waarvan er 6 op de benedenverdieping zijn gelegen. Dit maakt het zeer geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een rolstoelvriendelijke accommodatie. Bovendien is de buitenruimte groot en biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, zoals sport en spel. Het is de ideale plek voor gezinnen, groepen vrienden of families die samen willen genieten van een leuke vakantie.

Betaalbare groepsaccommodatie

Landgoed Kolhoop is een betaalbare groepsaccommodatie die geschikt is voor groepen van verschillende groottes. Het biedt plaats aan maximaal 28 personen en beschikt over 11 slaapkamers, waardoor het perfect is voor bijvoorbeeld familiereünies of vriendenweekenden. De accommodatie is gelegen in een prachtige omgeving waar u kunt wandelen en fietsen en waar u kunt genieten van de rust en stilte van het platteland. De buitenruimte is groot en biedt veel speelmogelijkheden voor kinderen.

Vakantie en pretpark

Als u op zoek bent naar een betaalbare groepsaccommodatie in Markelo, dan is Landgoed Kolhoop de juiste keuze. Deze accommodatie biedt veel ruimte en is geschikt voor groepen van verschillende groottes. Met 11 slaapkamers, waarvan 6 op de benedenverdieping, is het een ideale locatie voor rolstoelgebruikers. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen in de omgeving, zoals wandelen en fietsen, maar ook een bezoek aan een nabijgelegen pretpark behoort tot de mogelijkheden. De ruime buitenruimte biedt veel mogelijkheden voor sport en spel, evenals voor ontspanning en genieten van de natuur.

Boek rechtstreek op onze eigen website

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang een reductie op de prijs middels een kortingcode.

Zoek

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken…

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul uw gegevens in

Kortingscode

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang uw korting code.

 

 

Samenvatting laden.

 

u ontvangt van ons per mail een bevestiging . Hierin staan de voorwaarden van de betalingen

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld

u reserveert een verblijfperiode op onze vakantieboerderij. bovenaan de e pagina kunt u een optie plaatsen. Hierna nemen wij contact op via mail.

 

Groepsaccommodatie BBQ Smoker
Scroll naar boven