Boerderij accommodatie

Een verblijf in Twente op een boerderij accommodatie in een verbouwde boerderij is een unieke en leuke ervaring , omdat het een combinatie biedt van modern comfort en de sfeer van een traditionele boerderij. Hier zijn een aantal van de redenen waarom een verblijf in een verbouwde boerderij voor 24 personen en 11 slaapkamers zo leuk kan zijn:

  • Ruimte en privacy: Een verbouwde boerderij biedt veel ruimte en privacy voor een groep van 24 personen. Er zijn 11 slaapkamers beschikbaar, waardoor iedereen zijn eigen slaapplek heeft en de groep niet op elkaar hoeft te leven. Dit kan ertoe leiden dat men zich meer thuis voelt en een gevoel van vrijheid heeft.
  • Rust en natuur: De boerderij accommodatie is gelegen in een rustige omgeving, weg van de drukte van de stad. Hierdoor komt men dichter bij de natuur en kan men genieten van de rust en stilte. Dit kan een therapeutisch effect hebben en de geest tot rust brengen.
  • Landelijke sfeer: De verbouwde boerderij biedt een landelijke sfeer en geeft een gevoel van verleden. De boerderijen heeft nog stukken historie zoals oude put , karakteristieke details en authentieke boerengereedschap. Dit geeft een unieke ervaring en een gevoel van verbondenheid met de geschiedenis.
  • Groepsactiviteiten: Een boerderij accommodatie biedt de mogelijkheid voor groepsactiviteiten zoals wandelen, fietsen, BBQ en
  • Groepsvrienden of familie: Een groepsaccommodatie speciaal ingericht voor groepen met de juiste faciliteiten zoals grotere keuken, gezamenlijke ruimte, biedt en mogelijkheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. Dit geefteen gevoel van verbondenheid en saamhorigheid.

Boek hier een midweek

Een verblijf op een karakteristieke Twentse boerderij op prachtig een landgoed heeft u een unieke en leuke ervaring . Kom ons bezoeken op vakantieboerderij landgoed Kolhoop. Ook voor kleinere groepen van 8 personen. 9 personen, 10 personen, 11 personen, 12 personen, 13 personen of 14 personen.

Boerderij accommodatie voor 12 tot 14 personen in

Een verblijf op een boerderij accommodatie als landgoed Kolhoop in Markelo is een geweldige optie zijn voor groepen van 12 tot 14 personen. De accommodatie biedt 6 slaapkamers op de benedenverdieping, waardoor deze toegankelijk zijn voor mindervaliden. Dit maakt het een ideaal verblijf voor families met oudere of gehandicapte leden, of voor groepen met leden die minder mobiel zijn. Boerderij accommodatie Landgoed Kolhoop is ook een geweldige optie voor groepen vrienden die willen samenkomen voor een weekend of een midweek. De accommodatie biedt veel buitenruimte waar men kan verblijven , of gewoon gezellig samen zijn.

Scroll naar boven