Accommodatie vriendenweekend

Op zoek naar een geschikte accommodatie voor een gezellig vriendenweekend? Dan is Landgoed Kolhoop de perfecte keuze. Met voldoende kamers voor maximaal 24 personen biedt deze vakantieboerderij genoeg ruimte voor een onvergetelijk weekend met vrienden. Gelegen in een groene en natuurrijke omgeving, biedt het landgoed de ideale uitvalsbasis voor allerlei activiteiten en ontspanning.

Vriendenweekend met American Smoker

Voor de barbecue-liefhebbers onder jullie hebben we goed nieuws! Op het landgoed is namelijk een gloednieuwe barbecue geïnstalleerd. Deze barbecue is groot genoeg om voor de hele groep te koken en biedt voldoende ruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. Deze kunt u ook in de buurt bestellen bij de plaatselijke slagers. De avonden kunnen gezellig worden doorgebracht bij de barbecue, onder het genot van een drankje en goed gezelschap.

Vriendenweekend  met BBQ Smoker
BBQ op de boerderij

Vriendenweekend in Twente

Het vriendenweekend op Landgoed Kolhoop biedt veel meer dan alleen een gezellige accommodatie en een mooie omgeving. De vakantieboerderij biedt verschillende activiteiten aan, zoals boerderijbeleving en kampvuuravonden. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten, zoals fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. Kortom, een vriendenweekend op Landgoed Kolhoop biedt een combinatie van ontspanning, gezelligheid en avontuur.

Scroll naar boven