Vakantiebungalow Twente

De vakantiebungalow in Twente op Landgoed Kolhoop is de perfecte plek voor families om samen te genieten van een ontspannen vakantie. Met ruimte voor 28 personen, waaronder 4 kinderen, is er voldoende ruimte voor iedereen. De 11 slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en bieden comfortabele bedden voor een goede nachtrust. De bungalow is gebouwd in een traditionele boerderijstijl, wat de sfeer van de omgeving perfect weergeeft.

Vakantiebungalow in Twente met overdekte speelruimte

Voor groepen vrienden is de vakantiebungalow in Twente ook een uitstekende keuze. De grote gezamenlijke ruimte biedt voldoende ruimte om samen te eten, te ontspannen en gezellige activiteiten te doen. De bungalow heeft ook een overdekte speelruimte voor de kinderen en een ruim erf met veel speelmogelijkheden. Buiten is er voldoende ruimte voor een gezellige barbecue of een wandeling door de prachtige omgeving.

Vakantiebungalow voor bedrijven

Voor bedrijven is de vakantiebungalow in Twente ook een ideale locatie voor personeelsuitjes en teambuilding activiteiten. Met een plenaire ruimte op de zolder en een grote gezamenlijke ruimte is er voldoende ruimte om te vergaderen en te werken aan teambuilding activiteiten. Buiten biedt de omgeving volop mogelijkheden voor activiteiten via Buitenbusiness.nl. Hierdoor kan men optimaal genieten van een uitje met collega’s en ondertussen ook nog eens de teamgeest versterken.

Scroll naar boven