Groepsaccommodatie Markelo

Groepsaccommodatie Markelo op Landgoed Kolhoop in de Hof van Twente met 11 slaapkamers. De ideale plek voor een familiereünie, groepsweekend In het mooie Twente midden in het coulisselandschap van Markelo kunt u verblijven in onze verbouwde boerderij. Met 6 slaapkamers op de benedenverdieping en 5 op de eerste verdieping is er voldoende slaapplek voor 24 volwassenen en 4 kinderen.

Vakantieboerderij Markelo met speelmogelijkheden

Vakantieboerderij Markelo is ruim opgezet met veel buiten speelmogelijkheden voor de kinderen. Trampoline, zandbak speeltoestel met glijbaan en schommel is aanwezig. En als het iets minder weer is kunnen ze zich vermaken in het overdekte speelschuur met een voetbaltafel , tafeltennistafel of poolbiljart.

Vakantieboerderij Markelo voor meerdaagse trainingen

De accommodatie is ook te gebruiken in de midweek als vergader of trainingsruimte . Men kan verblijven op basis van zelfvoorziening. Het is mogelijk dat we bij midweek verblijf buiten de vakanties ontbijt en lunch voor u verzorgen. Samen eten koken in de aanwezige keuken is ook teambuilding. Maar als men daar geen zin in heeft kunnen we voor pannenkoeken bakken.

groepsaccommodatie Markelo
Groepsaccommodatie Markelo
Scroll naar boven