Groepsaccommodatie in herfst en winter

De zomer loopt ten einde en we beginnen ons weer op te maken voor de herfst en winterperiode. De groepsaccommodatie heeft in de herfst en winter ook zo zijn eigen charme. Lekker bij het haardvuur genieten van elkaars aanwezigheid .Kijk hier voor beschikbaarheid in deze periode.

Schaatsen in Overijssel

Vanuit de groepsaccommodatie in de herfst of winter met de gehele groep schaatsen bij een ijsbaan in de buurt. En als men niet schaatsen kan? Men is nooit te oud om te leren. Men kan ook kiezen voor iets anders dan schaatsen. Wat dacht u van iets zoals een clinic Curling. Leuk voor de hele groep. Kijk voor meer informatie bij de betreffende ijsbanen

IJsbaan de Scheg Deventer

IJsbaan Twente Enschede

Kerstmarkt Duitland

Een bezoek aan de kerstmarkt in Münster is een betoverende ervaring die gemakkelijk te bereiken is vanuit Twente. Deze sfeervolle Duitse stad, met zijn historische charme en prachtig versierde kerstmarkt, is de perfecte bestemming voor een magisch dagje uit tijdens de feestdagen. Vanuit Twente is Münster verrassend dichtbij, en je kunt de sfeer van de kerstmarkt al in een mum van tijd proeven. Wandel door de met lichtjes verlichte straten, bewonder de ambachtelijke kerstcadeaus en proef de heerlijke Duitse lekkernijen zoals glühwein en bratwurst. Of je nu op zoek bent naar kerstinkopen, wilt genieten van de prachtige kerstversiering of gewoon de warme, gezellige sfeer wilt ervaren, de kerstmarkt in Münster biedt het allemaal op slechts een steenworp afstand van Twente.

Kerstmarkt Münster

Mountainbiken op Sallandse heuvelrug en Landgoed Twickel

Mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug is een avontuurlijke ervaring die fietsliefhebbers keer op keer trekt. Dit prachtige natuurgebied in Nederland biedt een gevarieerd terrein voor mountainbikers van alle niveaus. De Sallandse Heuvelrug staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kronkelende paden, wat het tot een ideale bestemming maakt voor een onvergetelijke mountainbike-uitdaging.

In de buurt van Delden en Markelo vind je talloze mountainbikeroutes die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren rijders. Deze routes leiden je door dichte bossen, over heidevelden en langs schilderachtige landweggetjes. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit in de natuur of een adrenaline-pompende afdaling, de Sallandse Heuvelrug biedt voor elk wat wils.

Naast de prachtige natuurlijke omgeving bieden Delden en Markelo ook de mogelijkheid om na je mountainbike-avontuur te ontspannen en te genieten van lokale lekkernijen. Verken de pittoreske dorpjes, proef streekproducten en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Kortom, mountainbiken is niet alleen een sportieve activiteit, maar ook een manier om de schoonheid en cultuur van deze regio te ervaren.

Op zondag 28 januari wordt in Delden de MTB TwickelToer 2024 georganiseerd. Wie fietst er mee?

Scroll naar boven